Regioweer: natte zondag!


Vandaag

Na een onstuimige zaterdag draait het op deze zondag om (veel) regen. De zuidwestenwind draait naar west tot noordwest en is duidelijk aanwezig en de temperatuur stijgt naar een graad of 8.

Vanavond regent het nog enige tijd, komende nacht klaart het op maar er is dan nog wel een buienkans. De matige en aan zee krachtige noordwestenwind draait naar west en neemt in kracht af en de temperatuur daalt naar ongeveer 3°.

Morgen

Morgen schijnt geregeld de zon, maar er trekken ook enkele buien over de regio. De wind waait uit het westen tot noordwesten en is matig tot vrij krachtig in de polder en krachtig aan zee en de temperatuur stijgt wederom naar een graad of 8.

De komende dagen

Na morgen gaan we profiteren van hogedruk. De zon schijnt geregeld, het blijft droog en de temperaturen gaan weer omhoog. Dinsdag wordt het 8, aan het eind van de week is het ongeveer 10°. De nachten worden wel weer kouder met temperaturen rond het vriespunt.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Een landelijk weerbericht lees je op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: