Regioweer: zacht met regen en wind!


Vandaag

Op deze woensdag is het bewolkt en er valt van tijd tot tijd wat lichte regen en motregen. De zuid tot zuidwestenwind waait matig en de temperatuur stijgt naar een graad of 8.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt en er valt geruime tijd (veel) regen. Tussen vanavond en morgenochtend valt er zo’n 10 tot 15 millimeter. De zuid tot zuidwestenwind neemt toe naar vrij krachtig en de temperatuur daalt naar 6°.

Morgen

Morgen is het bewolkt, maar in de middag kan ook de zon nog even schijnen. Verder draait het om buien en er staat een vrij krachtige en aan zee een krachtige tot harde zuidwestenwind. De temperatuur stijgt naar 9°.

De komende dagen

Na morgen blijft het wisselvallig met dagelijks wel regen of enkele buien. De zuidwestenwind is ook duidelijk aanwezig en de temperatuur stijgt naar 9 of 10°. Zaterdag kan het mogelijk nog wat zachter worden met een graad of 12.

Volgende week gaan we profiteren van hogedruk, de neerslagkansen nemen af en de temperaturen gaan weer wat omlaag met in de nacht en ochtend weer kans op vorst.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Een landelijk weerbericht lees je op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: