Regioweer: langzaam weer dalende temperaturen


Vandaag

Het is op deze zondag bewolkt en het komt tot enkele buien. Aan het eind van de middag wordt het tijdelijk droog. De wind waait uit het zuidwesten, later uit het noordwesten en is matig over land en (vrij) krachtig aan zee. De temperatuur stijgt naar een graad of 7.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt met kans op wat regen. De wind waait matig en aan zee krachtig en de temperatuur daalt naar 3°.

Morgen

Morgen is het bewolkt en komt het wederom tot buien. De noordwestenwind waait vrij krachtig tot krachtig in de polder en hard aan zee en de temperatuur stijgt wederom naar een graad of 7.

De komende dagen

Na morgen blijft het wisselvallig met kans op neerslag. Dat kan ‘gewoon’ regen zijn, maar ook (smeltende) sneeuw is mogelijk. De temperaturen gaan weer omlaag en liggen rond de 3-4°. Ook de nachten worden kouder met kans op lichte vorst. Voor weggebruikers wordt het er dus niet leuker op…

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Een landelijk weerbericht lees je op Alpenweerman.nl