Regioweer: veel zon, dinsdag sneeuw!


Vandaag

Op deze zondag schijnt de zon flink en het blijft overal droog. Na een nacht met matige vorst wordt het vanmiddag maximaal een graad of 2 boven nul.

Vanavond en de komende nacht is het helder en koud. De temperatuur daalt naar -6°.

Morgen

Morgen beginnen we met een totale maansverduistering die plaatsvindt tussen 5:41 en 6:44 uur met het hoogtepunt om 6:13 uur. Daarna volgt een mooie dag met flinke perioden met zon. Het blijft droog en er waait een zwakke tot matige zuidwestenwind. Daardoor komt het kwik met 4-5° weer wat hoger uit.

De komende dagen

Na morgen blijft het winters met in de nacht en ochtend lichte tot matige vorst en overdag temperaturen iets boven nul. Om het wintergevoel compleet te maken valt er dinsdag enige tijd sneeuw met kans op de vorming van een sneeuwdek van enkele centimeters.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Een landelijk weerbericht lees je op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: