Regioweer: nog een paar dagen zacht, daarna kouder!


Vandaag

Het is op deze dinsdag over het algemeen bewolkt, maar soms kan ook even de zon tevoorschijn komen. Het blijft droog en er waait een matige en aan zee vrij krachtige tot krachtige zuidwestenwind. De temperatuur stijgt naar een graad of 8.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt en komende nacht neemt de kans op wat licht gespetter toe. De temperatuur wordt niet lager dan 6°.

Morgen

Morgen overheerst de bewolking en uit die bewolking kan het soms licht motregenen. De temperatuur stijgt wederom naar een graad of 8 en er waait een matige tot vrij krachtige en aan zee krachtige tot harde zuidwestenwind.

De komende dagen

Na een nacht met regen draait het donderdag om enkele buien. Het wordt maximaal 6°.

In de nacht naar vrijdag gaat het licht vriezen en dat doet het de daaropvolgende nachten ook. Overdag wordt het ook kouder met in en na het weekend temperaturen van hooguit een graad of 2-3. De zon schijnt, maar er is ook een winterse bui mogelijk.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Een landelijk weerbericht lees je op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: