Regioweer: wisselvallig!


Vandaag

Het is ook op deze zondag bewolkt met aanvankelijk perioden met regen. Geleidelijk trekt de regen weg, maar volgen enkele buien. De west tot noordwestenwind waait vrij krachtig tot krachtig in de polder en hard aan zee, windkracht 5 tot 7 en de temperatuur stijgt naar 10°.

Vanavond en de komende nacht trekken er enkele buien over de regio. De temperatuur daalt naar een graad of 4 en de stevige noordwestenwind neemt langzaam weer in kracht af.

Morgen

Morgen schijnt geregeld de zon, maar er is ook een buienkans. De noordwestenwind waait matig en aan zee krachtig en de temperatuur stijgt naar een graad of 7.

De komende dagen

Na morgen is het dinsdag droog met geregeld zon, woensdag en donderdag is het bewolkt met kans op regen en vanaf vrijdag is het wisselend bewolkt met kans op winterse buien. De temperatuur daalt van 8° op dinsdag en woensdag naar een graad of 4 komend weekend. In de nacht en ochtend neemt vanaf eind deze week de kans op vorst toe.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius. Zijn er in januari nog veel mollen, dan laat de winter met zich sollen…

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Een landelijk weerbericht lees je op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: