Regioweer: rustige jaarwisseling!


Vandaag

Het is op deze laatste dag van het jaar wederom bewolkt, maar vanochtend kan het lokaal even opklaren. Het blijft droog en er waait een zwakke tot matige westenwind. De temperatuur stijgt naar een graad of 9.

Vanavond en tijdens de komende nieuwjaarsnacht is het droog, maar wel bewolkt. De westenwind waait matig en later aan zee vrij krachtig en de temperatuur daalt naar ongeveer 6°. De kans op vuurwerkmist is klein!

Morgen

Morgen starten we bewolkt, maar vanuit het noorden trekt een zwak koufront over onze streken met wat lichte regen. Na passage klaart het op en komt de zon tevoorschijn. De matige westenwind draait naar noordwest en neemt in kracht toe en het wordt wederom een graad of 9.

De komende dagen

Na morgen schijnt geregeld de zon en het blijft over het algemeen droog. De wind waait uit het noorden tot noordwesten en de temperaturen gaan omlaag naar een graad of 5. In de nacht neemt de kans op vorst toe.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Een landelijk weerbericht lees je op Alpenweerman.nl