Regioweer: overwegend grijs en bewolkt


Vandaag

Ook op deze zondag is het bewolkt met vanochtend, met een beetje geluk, nog heel even een knipoog van de zon. Geleidelijk wordt de bewolking dikker en vanmiddag is er kans op wat lichte regen en motregen. De wind waait uit het westen en is zwak tot matig van kracht en de temperatuur stijgt naar 9°.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt met kans op wat lichte (mot)regen. Het koelt af naar ongeveer 6°.

Morgen

Morgen, oudjaarsdag, is het ook bewolkt met mogelijk een streepje zon. Het blijft over het algemeen droog en er waait een zwakke tot matige west tot zuidwestenwind. De temperatuur stijgt naar 9°.

Tijdens de jaarwisseling is het bewolkt, maar droog. De wind waait uit het westen tot zuidwesten en is matig van kracht en de temperatuur ligt rond middernacht rond de 7°. Door wat meer wind is de kans op hardnekkige vuurwerkmist in de regio klein.

De komende dagen

Het nieuwe jaar starten we dinsdag met veel bewolking. Er is kans op wat lichte regen en motregen, maar in de middag zijn er ook opklaringen. Het wordt wederom een graad of 9.

De rest van de week schijnt geregeld de zon, maar er is ook een buienkans. De temperaturen gaan omlaag en liggen rond de 5-6° en in de nacht kan het licht vriezen.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Een landelijk weerbericht lees je op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: