Regioweer: aanhoudend wisselvallig en vrij zacht!


Vandaag

Het is op deze dinsdag bewolkt, maar het blijft wel droog. De wind waait uit het zuiden tot zuidoosten en is matig tot vrij krachtig in de polder en krachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 7.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt en vooral in de nacht is er kans op wat lichte regen. De temperatuur daalt naar 4°.

Morgen

Morgen starten we bewolkt met nog wat regen, maar al vrij snel wordt het droog en klaart het op. De zon gaat geregeld schijnen, maar morgenmiddag is er wel een bui mogelijk. De wind waait uit het zuiden en is matig over land en vrij krachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar 8°.

De komende dagen

Na morgen is en blijft het wisselvallig met elke dag wel kans op regen of enkele buien. Donderdag en vrijdag is het daarbij een graad of 8, in het weekend worden de dubbele cijfers weer gehaald en kan het 10-11° worden.

De Kerstdagen verlopen groen met temperaturen van een graad of 8-9. Bovendien valt er ook wat regen of komt het tot enkele buien. 

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Een landelijk weerbericht lees je op Alpenweerman.nl

This image has an empty alt attribute