Regioweer: voorlopig weer zacht en wisselvallig


Vandaag

De sneeuw van afgelopen nacht was de voorbode van weer een periode van zacht en wisselvallig weer.

De bewolking heeft vandaag de overhand en vanochtend is er nog kans op wat lichte motregen met kans op gladheid. Geleidelijk wordt het droog en vanmiddag schijnt ook af en toe de zon. De temperatuur loopt verder op naar een graad of 6 en er waait een zwakke tot matige zuidwestenwind. De sneeuw zal dus weer verdwijnen.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt met vannacht weer een toenemende kans op regen. Het wordt niet kouder dan een graad of 4.

Morgen

Morgen starten we bewolkt met kans op wat lichte regen. Geleidelijk wordt het droog en zeker in de middag schijnt geregeld de zon. De west tot zuidwestenwind waait matig en aan zee vrij krachtig en de temperatuur stijgt naar 7-8°.

De komende dagen

Na morgen blijft het wisselvallig met kans op regen of enkele buien, maar er is ook geregeld zonneschijn. De temperatuur stijgt dagelijks naar 7 tot 9° en de nachten verlopen ruimschoots vorstvrij.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Een landelijk weerbericht lees je op Alpenweerman.nl

This image has an empty alt attribute

%d bloggers liken dit: