Regioweer: uitermate wisselvallig


Vandaag

Ook op deze donderdag is het bewolkt en er valt van tijd tot tijd wat lichte regen en motregen. Vanmiddag nemen de neerslagkansen tijdelijk af. De wind waait uit het zuiden en is matig tot vrij krachtig over land en krachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar 11°.

Vanavond en vannacht is het bewolkt, maar wel over het algemeen droog. De zuidenwind waait matig en aan zee vrij krachtig en het wordt niet kouder dan 8°.

Morgen

Morgen blijft het droog en de zon schijnt zowaar geregeld. De wind waait uit het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig over land en krachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar 11°.

De komende dagen

Na morgen blijft het uitermate wisselvallig. Na een droge nacht starten we de zaterdag met veel bewolking. In de middag en avond gaat het geruime tijd regenen. De wind waait uit het zuiden en is matig tot krachtig van kracht en het wordt een graad of 10.

Zondag zorgt een nieuw regengebied voor opnieuw perioden met regen. Later op zondag nemen de regenkansen af. De temperatuur stijgt naar een graad of 12.

Ook na het weekend blijft het wisselvallig met elke dag wel regen of enkele buien. De temperatuur vertoont heel langzaam een dalende trend, want maandag wordt het 12, woensdag 10 en vrijdag 8°. 

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

This image has an empty alt attribute%d bloggers liken dit: