Regioweer: rest van de maand blijft het vrij koud!


Vandaag

Er zijn vandaag flinke perioden met zon, maar er zijn ook wolkenvelden. Het blijft droog en er waait een zwakke tot matige oost tot zuidoostenwind. De temperatuur stijgt naar maximaal 6°.

Vanavond en de komende nacht raakt het bewolkt, maar het blijft in onze regio droog. De temperatuur blijft zo’n 1-2° boven nul.

Morgen

Morgen is het bewolkt en in de middag gaat het in onze regio regenen. De wind waait uit het noordoosten en is matig van kracht en de temperatuur is weer lager en stijgt naar 4-5°.

De komende dagen

Na morgen is het zondag weer droog, maar het is wel bewolkt. De temperatuur stijgt naar ongeveer 6°.

Na het weekend blijft het voorlopig droog met naast wolkenvelden ook geregeld zonneschijn. De temperatuur gaat weer omlaag van een graad of 5 op maandag naar ongeveer 2 op woensdag.

Later in de week loopt het kwik weer op en volgend weekend, met december op de kalender, is het zo’n 7-8°. Dergelijke temperaturen zijn dan overigens heel normaal voor de tijd van het jaar.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

This image has an empty alt attribute%d bloggers liken dit: