Regioweer: aanhoudend te koud voor de tijd van het jaar


Vandaag

Er zijn op deze woensdag wolkenvelden, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. De wind waait uit het oosten en is duidelijk in kracht afgenomen en daardoor zal het voor het gevoel niet meer zo koud zijn als gisteren. De temperatuur op de thermometerbuis wijst maximaal 5° aan.

Vanavond en de komende nacht zijn er wolkenvelden en koelt het af naar waarden rond het vriespunt.

Morgen

Morgen is het ook bewolkt, maar soms schijnt ook even de zon. Het blijft droog en er waait een zwakke tot matige oostenwind. De temperatuur wordt maximaal 4°.

De komende dagen

Na morgen blijft het te koud voor de tijd van het jaar. Vrijdag en zaterdag zijn er naast wolkenvelden ook perioden met zon en het blijft op beide dagen droog.

In de nacht naar zondag lijkt de kans op regen toe te nemen en zondag wordt mogelijk een natte dag. De temperatuur stijgt tijdens genoemde periode naar 5-6°.

Na het weekend blijft het licht wisselvallig en te koud met temperaturen rond de 5-6°. Pas met december op de kalender lijkt het kwik weer wat te gaan stijgen.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl%d bloggers liken dit: