Regioweer: koud novemberweer!


Vandaag

Vanochtend trekt er wat sluierbewolking over de regio, maar al vrij snel wordt het weer strakblauw met volop zonneschijn. Het blijft droog en er waait een matige noordoostenwind. De temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 6.

Vanavond en de komende nacht raakt het bewolkt, maar het blijft droog. De temperatuur blijft boven nul en daalt naar een graad of 2.

Morgen

Morgen zijn er wolkenvelden, maar in de middag schijnt ook af en toe de zon. Het blijft meest droog al is een enkele bui niet uitgesloten. De temperatuur stijgt naar 7° en er waait een matige tot vrij krachtige en aan zee krachtige noordoostenwind.

De komende dagen

Na morgen blijft het overwegend droog al kan er in de nacht naar woensdag en ook woensdagochtend wat (smeltende) sneeuw vallen. De temperaturen liggen de gehele week rond de 3-4° en in de nacht vriest het licht.

Kortom: licht winters novemberweer.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl%d bloggers liken dit: