Regioweer: het wordt kouder!


Vandaag

Vandaag starten we de vrijdag met nevel en mist. Nadat de grijzigheid is verdwenen wordt het wederom een prachtige dag met volop zon. Het blijft droog en bij een zwakke tot hooguit matige oostenwind stijgt de temperatuur naar maximaal 9, misschien nog net 10°.

Vanavond en de komende nacht is het helder en droog. De temperatuur daalt naar 1-2° boven nul.

Morgen

Morgen is het opnieuw prachtige herfstweer met volop zonneschijn. Het blijft droog en er waait een matige oostenwind. De temperatuur stijgt naar maximaal 8°.

De komende dagen

Na een heldere en koude nacht met temperaturen rond het vriespunt is het zondag wederom prachtig weer. Wel is er in de ochtend wat sluierbewolking zichtbaar. Het blijft droog en het wordt 6-7°.

Na het weekend blijft het koud, maar er is wel veel meer bewolking. Geleidelijk neemt ook de kans op neerslag toe en dat zou zomaar (smeltende) sneeuw kunnen zijn. De temperatuur ligt rond de 3-4° en in de nacht en vroege ochtend gaat het later in de week licht vriezen.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: