Regioweer: na vandaag weer rustig hogedrukweer!


Vandaag

Het is op deze maandag bewolkt en er zijn perioden met regen. De wind waait zwak tot matig uit uiteenlopende richtingen en de temperatuur stijgt naar ongeveer 12°.

Vanavond trekt de regen weg en komende nacht volgen opklaringen. De kans op mist is klein, want de zuid tot zuidwestenwind neemt over land toe naar matig en aan zee naar (vrij) krachtig. De temperatuur daalt naar 8°.

Morgen

Morgen schijnt geregeld de zon, maar in de ochtend trekken er nog enkele buien over de regio. De wind waait matig tot vrij krachtig en aan zee krachtig uit het zuidwesten en de temperatuur stijgt naar 12°.

De komende dagen

De rest van de week blijft het droog met aanvankelijk flink wat zon. Later in de week neemt de kans op laaghangende bewolkt, nevel en mist toe.

De temperatuur ligt tot en met vrijdag rond de 12-13°, maar in het weekend gaat het kwik omlaag. Mocht het komend weekend de hele dag mistig zijn, dan is het slechts een graad of 7.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: