Regioweer: enkele natte dagen!


Vandaag

Het is vandaag bewolkt en er zijn perioden met regen. Vanmiddag nemen de neerslagkansen geleidelijk af. De wind waait uit het zuiden en is matig over land en (vrij) krachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar 13°.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt met enkele buien. De zuidenwind waait matig tot (vrij) krachtig en de temperatuur daalt naar een graad of 10.

Morgen

Morgen is het wisselend bewolkt en het komt tot enkele buien en bij die buien is ook kans op onweer. De wind waait uit het zuiden tot zuidwesten en is vrij krachtig in de polder en krachtig aan zee en de temperatuur stijgt opnieuw naar een graad of 13.

De komende dagen

Na het weekend gaat het maandag weer enige tijd regenen en dinsdag komt het nog tot enkele buien. De rest van de week blijft het droog met geregeld zonneschijn. De temperatuur gaat langzaam omlaag van een graad of 13 op maandag naar 10-11 aan het eind van de week.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Marjolein Schut. Te zien is een zogenaamd pilotengat.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: