Regioweer: fraaie vrijdag, vanaf morgen enkele dagen nat!


Vandaag

Net als gisteren is het ook vandaag prima novemberweer. De zon schijnt weer flink en het blijft droog. De wind waait uit het zuiden tot zuidoosten en is zwak tot matig van kracht en de temperatuur stijgt naar 13°.

Vanavond is het nog helder, komende nacht neemt de bewolking toe en in de loop van de nacht gaat het regenen. De temperatuur daalt naar een graad of 9.

Morgen

Morgen is het bewolkt en er zijn perioden met regen. De wind waait uit het zuiden en is matig over land en vrij krachtig tot krachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar 13°.

De komende dagen

Zondag draait het om flinke buien, maar tussendoor schijnt ook de zon. Maandag is het bewolkt en gaat het in de loop van de dag weer regenen en dinsdag starten we met regen en eindigen we met zon. Kortom: wisselvallig!

Vanaf dinsdagmiddag blijft het droog en gaat de zon weer flink schijnen. De temperatuur blijft ook de komende week zo’n 2 graden boven de norm en stijgt dagelijks naar 12-13°.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: