Regioweer: de kou is weer uit de lucht!


Vandaag

Het was een tweetal dagen duidelijk te koud voor de tijd van het jaar met maandag maximaal 6 en gisteren overdag maar 4-5°. Inmiddels is de kou weer uit de lucht, want de temperatuur loopt vandaag op naar 10-11°.

Aanvankelijk is er nog een bui mogelijk, maar de rest van deze woensdag blijft het in onze regio droog met geregeld zonneschijn. Later op de dag neemt de bewolking weer toe op de nadering van wederom een gebied met nattigheid. De wind waait uit het zuidoosten en is zwak tot hooguit matig van kracht.

Vanavond is het bewolkt en valt er wat lichte regen en motregen. Komende nacht blijft het weer droog. De temperatuur daalt naar 8°.

Morgen

Morgen is het ook bewolkt en in de middag is er weer kans op wat lichte regen en motregen. De zuid tot zuidoostenwind waait zwak tot matig en de temperatuur stijgt naar 13°.

De komende dagen

Na morgen is er vrijdag nog een buienkans, maar in het weekend blijft het droog. De temperatuur stijgt naar 11 tot 13° en dat is heel normaal voor de tijd van het jaar.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: