Regioweer: wisselvallig en kouder!


Vandaag

Het is ook op deze donderdag grijs en grauw met veel bewolking. Uit die bewolking kan soms wat lichte regen of motregen vallen. De wind waait uit het westen tot noordwesten en is overwegend matig van kracht en de temperatuur stijgt naar 14°.

Vanavond en de komende nacht is en blijft het bewolkt met kans op wat lichte regen en motregen. De temperatuur daalt naar een graad of 10.

Krijg korting op een hotelreservering via Booking.com (geldig voor alle hotels wereldwijd)

Morgen

Morgen is het bewolkt en er valt van tijd tot tijd wat lichte regen en motregen. Later wordt de regen buiig van karakter. De temperatuur stijgt naar ongeveer 12° en er waait een matige tot vrij krachtige en aan zee krachtige west tot noordwestenwind, windkracht 4 tot 6.

De komende dagen

Na morgen schijnt zaterdag geregeld de zon, maar het komt ook tot buien en deze buien kunnen gepaard gaan met hagel en onweer. De temperatuur ligt rond de 10° en er waait een zwakke tot matige geleidelijk noord tot noordoost wordende wind.

Na een heldere en koude nacht is het zondag aanvankelijk zonnig. Vanuit het zuidoosten neemt de bewolking toe, maar het blijft in onze regio droog. De temperatuur daalt in de nacht naar een graad of 4, zondagmiddag wordt het maximaal 9°.

Na het weekend is het maandag en dinsdag bewolkt en regenachtig. Het is ook vrij koud met geen hogere temperatuur dan een graad of 8.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: