Regioweer: vrij zonnig!


Vandaag

Ook vandaag schijnt de zon flink, maar er is ook nog steeds sluierbewolking zichtbaar. Het blijft droog en er waait een zwakke tot matige zuid tot zuidwestenwind. De temperatuur stijgt naar 18°.

Vanavond en de komende nacht is het helder en droog. De temperatuur daalt naar een graad of 9.

Morgen

Morgen is het prachtig nazomerweer met volop zonneschijn. Het blijft droog en er waait een matige oostenwind. De temperatuur stijgt naar een zeer aangename 22°.

De komende dagen

Donderdag starten we droog met zon, maar vanuit het zuiden trekt een gebied met buien over het land en na passage komt de zon weer tevoorschijn. De temperatuur stijgt wederom naar een graad of 22. Vrijdag schijnt geregeld de zon, maar in de nacht en ochtend er is ook een buienkans. De temperatuur ligt rond de 20°.

In het weekend schijnt weer de zon en met temperaturen van 21 tot 23° is en blijft het veel te warm voor de tijd van het jaar. Na het weekend gaat het kwik omlaag en neemt de kans op regen toe.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: