Regioweer: rustig weekend!


Vandaag

Onder de vleugels van hogedruk is het vandaag rustig weer met een mix van zon en wolkenvelden. Het blijft droog en waaien doet het niet of nauwelijks. De temperatuur stijgt naar een graad of 15.

Vanavond en de komende nacht hebben we een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Het blijft droog en het koelt af naar een graad of 5-6.

Morgen

Morgen is het ook rustig herfstweer met geregeld zon, maar ook met wolkenvelden. Het blijft tot de avond droog en er waait een geleidelijk tot matig toenemende west tot noordwestenwind. De temperatuur stijgt naar 15-16°.

De komende dagen

Na het weekend draait het maandag om flinke buien die van hagel, onweer en (zware) windstoten vergezeld kunnen gaan. De temperatuur wordt niet hoger dan 12-13°. Dinsdag is het bewolkt en valt er enige tijd regen en ook de dagen daarna is er van tijd tot tijd wat regen of een bui mogelijk. De temperatuur ligt rond de 15-16°.

De uitgelichte foto werd gisteren gemaakt door Ton Wesselius.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: