Regioweer: lagere temperaturen


Vandaag

Na de nazomerse donderdag is het vandaag en ook de komende dagen vrij koel met vandaag een middagtemperatuur van 15°. Daarbij zijn er wolkenvelden met lokaal een lichte bui, maar zeker vanmiddag schijnt ook geregeld de zon. De matige en aan zee vrij krachtige wind waait uit het noorden.

Vanavond en de komende nacht hebben we en afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Het blijft droog en het koelt af naar een graad of 6.

Morgen

Morgen is het over het algemeen bewolkt, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. Het blijft droog en er waait over het algemeen niet veel wind. De temperatuur komt wederom uit op ongeveer 15°.

De komende dagen

Zondag hebben we een afwisseling van wolkenvelden en geregeld zonneschijn. Het blijft overdag droog en er waait een zwakke tot matige west tot zuidwestenwind. De temperatuur stijgt naar een graad of 16.

Na het weekend neemt de kans op buien toe en vooral maandag is het vrij koel met maximaal 12-13°. Later in de week loopt het kwik weer enkele graden op.

De uitgelichte foto werd gisteren gemaakt door Ton Wesselius.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: