Regioweer: vanaf morgen droog en rustig herfstweer


Vandaag

Er zijn vandaag flinke perioden met zon, maar er is ook een buienkans. De wind waait uit het noordwesten en is matig over land en vrij krachtig tot krachtig aan zee en de temperatuur wordt niet hoger dan 14°.

Vanavond en de komende nacht zijn er flinke opklaringen, maar lokaal is er nog altijd een bui mogelijk. Het koelt flink af naar waarden omstreeks de 7°.

Morgen

Morgen schijnt geregeld de zon en het blijft over het algemeen droog. Toch is een klein buitje niet geheel uitgesloten. De temperatuur wint een graadje en stijgt naar 15° en er waait een zwakke westenwind.

De komende dagen

Na morgen schijnt de zon flink en blijft het droog. De temperatuur gaat verder omhoog naar een graad of 19, wellicht 20 op donderdag. Vanaf vrijdag gaat het kwik langzaam weer omlaag en ook de kans op een bui neemt weer toe.

De uitgelichte foto werd gisteren gemaakt door Jolanda Bakker.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: