Regioweer: vrij zonnige donderdag, vanaf zondag warmer!


Vandaag

Na de druilerige woensdag ziet het weerbeeld er op deze donderdag stukken beter uit. Het blijf in ieder geval droog en er zijn flinke perioden met zon. De wind waait zwak uit het noorden tot noordwesten en de temperatuur stijgt naar maximaal 18°.

Vanavond en de komende nacht zijn er flinke opklaringen en het blijft droog. De temperatuur daalt naar een graad of 11.

Morgen

Morgen zijn er wolkenvelden, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. Er is kans op een bui en bij een tot matig en aan zee tot vrij krachtig toenemende zuidwestenwind stijgt de temperatuur wederom naar een graad of 18.

De komende dagen

Na morgen schijnt geregeld de zon, maar vooral zaterdag is er ook nog een buienkans. De temperatuur gaat weer flink omhoog van gemiddeld een graad of 18 op zaterdag naar een zomerse 26 op dinsdag. Na dinsdag gaat de temperatuur weer omlaag.

De uitgelichte foto werd gisteren gemaakt door Ton Wesselius. De herfst komt langzaam dichterbij…

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl