Regioweer: rustig en overwegend droog


Vandaag

Het is vandaag bewolkt, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. Het blijft droog en er waait een overwegend matige zuidwestenwind. De temperatuur stijgt naar 19°.

Vanavond en de komende nacht hebben we een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Het blijft droog en het koelt af naar een graad of 15.

Morgen

Morgen schijnt geregeld de zon, maar er zijn ook wolkenvelden. Het blijft droog en er waait een vrij krachtige en aan zee een krachtige zuidwestenwind, windkracht 5 tot 6. De temperatuur stijgt naar een warme 21°.

De komende dagen

Na morgen is het woensdag bewolkt en vanuit het noordwesten gaat het regenen. Het wordt 20° in de regio. In de nacht naar donderdag trekt het gebied met regen naar het zuidoosten weg en donderdag is het dan weer droog met in de middag ook weer zon. Met maximaal 18° is het wel wat minder warm.

De dagen daarna is het licht wisselvallig met geregeld zon, maar er is ook (dagelijks) kans op wat regen of enkele buien. De temperatuur stijgt vrijdag tot zondag naar 18 tot 20°

De uitgelichte foto werd gemaakt door Aad Hogenboom.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: