Regioweer: geleidelijk nazomers!


Vandaag

Er zijn vandaag wolkenvelden, maar geregeld schijnt ook de zon. Zeer waarschijnlijk blijft het in onze regio droog, maar een lokale bui is niet geheel uitgesloten. De wind waait matig uit het noordwesten en de temperatuur stijgt naar 18°.

Vanavond en de komende nacht blijft het droog, maar het is wel over het algemeen bewolkt. De temperatuur daalt naar een graad of 12.

Morgen

Morgen starten we bewolkt met mogelijk een enkele bui. In de middag blijft het droog en komt steeds vaker de zon tevoorschijn. De temperatuur stijgt naar 19° en er waait niet meer dan een zwakke veranderlijke wind.

De komende dagen

In het weekend en ook begin volgende week wordt het nazomers. Het blijft droog en vooral zondag, maandag en dinsdag schijnt de zon onafgebroken. Zaterdag trekken er nog enkele wolkenvelden over de regio. De wind waait zwak tot matig uit het oosten tot noordoosten en de temperatuur gaat omhoog. Zaterdag wordt het 20, zondag 23 en begin volgende week een zomerse 25°.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Aad Hogenboom.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: