Regioweer: Enige tijd regen


Vandaag

Het is op deze woensdag bewolkt en in de loop van de ochtend gaat het buiig regenen, ofwel regenen met een wisselende intensiteit. De wind waait zwak uit uiteenlopende richtingen en de temperatuur stijgt naar maximaal 19°.

Vanavond is er nog kans op wat regen, maar al vrij snel wordt het droog en klaart het op. De temperatuur daalt naar 14°.

Morgen

Morgen schijnt geregeld de zon, maar er zijn ook wolkenvelden en lokaal is een bui mogelijk. De wind waait zwak tot matig uit het noordwesten en de temperatuur stijgt wederom naar 19°.

De komende dagen

Vrijdag is er ook nog een bui mogelijk, maar geregeld schijnt ook de zon. In het weekend blijft het droog met flink wat zonneschijn, maar zaterdag trekken er ook nog wolkenvelden over de regio. De wind waait zwak uit uiteenlopende richtingen en de temperatuur gaat weer omhoog. Vrijdag wordt het 19, zaterdag 21 en zondag 23°.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: