Regioweer: Mix van zon en wolken


Vandaag

We hebben op deze dinsdag een mix van zon en wolken. Het blijft zo goed als overal droog al is een lokale bui niet geheel uitgesloten. De temperatuur stijgt naar een graad of 21 en er waait een zwakke zuidwestenwind.

Vanavond en de komende nacht hebben we een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Het blijft droog en het koelt af naar 14°.

Morgen

Morgen zijn er wolkenvelden en al in de ochtend komt het tot buien. De buiigheid neemt in de middag alleen maar verder toe en daarbij is ook kans op onweer. De wind waait uit uiteenlopende richtingen en is niet meer dan zwak en de temperatuur stijgt naar ongeveer 20°.

De komende dagen

Donderdag komt het nog tot enkele buien, maar vanaf vrijdag nemen de neerslagkansen af en gaat steeds vaker de zon schijnen. De temperatuur gaat omhoog van 18-19° op donderdag en vrijdag naar ongeveer 22 op zondag.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: