Regioweer 20 augustus 2018


Het is vandaag over het algemeen bewolkt en hier en daar is wat lichte (mot)regen mogelijk. Zo nu en dan schijnt ook de zon en er waait een overwegend matige noordwestenwind. De temperatuur stijgt naar waarden tussen de 21 en 23°.

Vanavond en de komende nacht hebben we een afwisseling van wolkenvelden en flinke opklaringen. Het blijft droog en het koelt af naar 15°.

Morgen schijnt geregeld de zon, maar in de middag is er ook kans op enkele buien. De wind waait zwak uit uiteenlopende richtingen en de temperatuur stijgt naar 23-24°.

Woensdag schijnt de zon en blijft het droog bij maximaal 24°. Donderdag starten we met zon, maar in de middag en avond komt het tot enkele regen- en onweersbuien en vanaf vrijdag is het enkele dagen koel zomerweer met enkele buien. De temperatuur is donderdag nog 23°, vrijdag en in het weekend is het maximaal een graad of 18 in de regio.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: