Regioweer 15 augustus 2018


Er zijn op deze woensdag wolkenvelden, maar geregeld zal ook de zon schijnen. Landinwaarts is een enkele bui niet uitgesloten, maar in onze regio blijft het zeer waarschijnlijk droog. De wind waait uit het zuidwesten en is matig over land en vrij krachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar 22-23°.

Vanavond en de komende nacht is het helder en droog. Het koelt af naar 17°. Morgen starten we met geregeld zon, maar geleidelijk neemt de bewolking toe en in de loop van de middag komt het tot enkele buien. De wind waait matig en aan zee (vrij) krachtig uit het zuidwesten, maar geleidelijk wordt de wind west tot noordwest en neemt sterk in kracht af. De temperatuur stijgt naar 23°.

Vrijdag blijft het weer droog met een mix van zon en wolkenvelden. Het wordt dan 20 tot 22°. In het weekend schijnt geregeld de zon en blijft het over het algemeen droog. De temperatuur stijgt zaterdag naar 21 en zondag naar maximaal 23°.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: