Regioweer 11 augustus 2018


De zon schijnt vandaag geregeld, maar vanochtend is er lokaal nog een bui mogelijk. De wind waait uit het westen en is matig van kracht en de temperatuur stijgt naar ongeveer 20°.

Vanavond en de komende nacht hebben we een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Het blijft droog en het koelt af naar ongeveer 13°. Morgen schijnt geregeld de zon, maar geleidelijk neemt de bewolking toe. Het blijft droog en er waait een matige zuid tot zuidwestenwind. De temperatuur stijgt naar 24 tot 26°.

Na het weekend is het (licht) wisselvallig met op maandag en dinsdag flinke buien en die buien kunnen gepaard gaan met onweer. De rest van de week schijnt geregeld de zon met soms een enkele bui. De temperatuur is met 22 tot 24° heel aangenaam en ook heel normaal voor de tijd van het jaar.

De uitgelichte foto is gemaakt door Aad Hogenboom.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: