Regioweer 19 juli 2018


Ook op deze donderdag verandert er heel erg weinig. De zon zal weer flink schijnen en het blijft droog, maar er kunnen wel weer een paar wolkenvelden voor de zon langstrekken. De wind waait zwak, later matig uit een overwegend noordelijke richting en de temperatuur stijgt naar een zomerse 26°.

Vanavond en de komende nacht zijn er flinke opklaringen en blijft het droog. Het koelt af naar 15°.

Morgen schijnt de zon weer flink en het blijft droog. De wind waait zwak tot matig uit het noorden tot noordwesten en de temperatuur stijgt opnieuw naar 26°.

In het weekend krijgen we een klein dipje in het zomerweer. De zon schijnt weliswaar geregeld, maar het komt ook tot enkele buien. De grootste kans op buien maakt de zaterdag, maar ook zondag kan er nog een enkele bui tot ontwikkeling komen. De temperatuur is wat lager, ofwel aangenamer, en stijgt naar 22-23°.

Volgende week keert het droge, zonnige en warme zomerweer weer volop terug. De temperatuur stijgt naar waarden omstreeks de 28° in de regio.

De uitgelichte foto maakte ikzelf.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: