Regioweer 17 juli 2018


Er zijn vandaag flinke perioden met zon, maar vanwege de passage van een zwak front zijn er ook wolkenvelden. Lokaal is een bui mogelijk, maar naar aller waarschijnlijk blijft het in onze regio droog. De wind waait uit het westen tot zuidwesten en is matig over land en vrij krachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar 23-24°. Dat is toch een betere temperatuur dan gisteren. Vanavond en de komende nacht zijn er flinke opklaringen en blijft het droog. De temperatuur daalt naar 16°. Morgen starten we met volop zonneschijn. Geleidelijk neemt de bewolking toe en mogelijk komt het hier en daar tot een bui. De wind waait zwak uit uiteenlopende richtingen en het wordt 23-24°. Na morgen blijft het over het algemeen droog met naast wolkenvelden ook perioden met zon. De temperatuur stijgt donderdag en vrijdag naar 25-26°, in het weekend liggen de maxima rond de 23°.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: