Regioweer 15 juli 2018


De zon schijnt op deze zondag flink, maar vanochtend trekken er ook velden met hoge (sluier)wolken over de regio. Het blijft wederom droog en er staat niet meer dan een zwakke oostenwind. De temperatuur wordt zomers en stijgt naar 27-28°. Op de stranden koelt het vanmiddag enkele graden af door een zwakke wind van zee.

Vanavond en de komende nacht is het helder, blijft het droog en koelt het af naar een graad of 16.

Morgen schijnt de zon flink en blijft het droog. Later op de dag verschijnt er vanuit het zuidwesten wat bewolking. De wind waait zwak uit het oosten en de temperatuur stijgt naar ongeveer 28°. Op de stranden kan het in de middag weer afkoelen door een wind van zee.

De rest van de week schijnt geregeld de zon, maar er zijn ook wolkenvelden en de kansen op een bui nemen toe. De temperaturen blijven op een zomers niveau en liggen de hele week tussen de 22 en 24°.

De uitgelichte foto maakte ikzelf gisteravond op het strand van Zandvoort.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: