Regioweer 13 juli 2018


Het is op deze vrijdag prachtig zomerweer met volop zon. Het blijft droog en er waait een matige noord tot noordwestenwind. De temperatuur stijgt naar ongeveer 23°.

Vanavond en de komende nacht is het helder en droog. Het koelt af naar een graad of 13.

Morgen is het ook prachtig zomerweer met volop zonneschijn. Het blijft wederom droog en er waait niet meer dan een zwakke tot hooguit matige noord tot noordoostenwind. De temperatuur stijgt naar 24-25°. Ook zondag schijnt de zon volop en blijft het droog. De wind waait zwak uit het oosten en de temperatuur is hoger. Het wordt zondagmiddag maximaal 27-28°.

Na het weekend is het maandag nog zeer warm met temperaturen van 28-29°. Daarbij schijnt de zon flink en blijft het droog. Vanaf dinsdag zien we geleidelijk de kans op een bui toenemen en de temperaturen zullen geleidelijk wat gaan dalen naar waarden omstreeks een zeer aangename 23°.

De uitgelichte foto is gemaakt door Jolanda Bakker.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: