Regioweer 10 juli 2018


Het is op deze dinsdag bewolkt en vanuit het noorden neemt de kans op wat lichte regen en motregen toe. De grootste kans op regen is tussen 10 en 16 uur. De wind waait uit het noordwesten en is matig tot krachtig van kracht en de temperatuur stijgt naar 20-21°.

Vanavond en de komende nacht is het weer droog en klaart het flink op. Het koelt af naar 14°.

Morgen zijn er weer flinke perioden met zon en het blijft overal weer droog. De temperatuur gaat weer omhoog en stijgt naar 23-24°.

Na morgen is het weer volop zomer in de regio. Het blijft droog, de zon zal flink schijnen en de temperatuur ligt gemiddeld rond de 24°. Deze verwachting geldt voor de rest van de week, voor het komende weekend en ook voor volgende week, want de zomer weet namelijk van geen wijken!

De uitgelichte foto is van Aad Hogenboom.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: