Regioweer 9 juli 2018


Na een fraai weekend met veel zon ziet het er vandaag eerst nog prima uit, maar geleidelijk wordt het over het algemeen bewolkt. Het blijft meest droog, maar wat licht gespetter uit de bewolking is later niet geheel uitgesloten. De wind waait uit het noorden tot noordwesten en is matig over land en vrij krachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 21.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt en hier en daar kan het wat spetteren. Veel stelt het niet voor en het koelt af naar 14°.

Morgen is het bewolkt en kan er wat lichte regen of motregen vallen. De wind waait matig en aan zee krachtig uit het noorden en de temperatuur blijft steken bij 19 of 20°.

Na morgen keert het warme en zonnige zomerweer weer snel terug. Woensdag wordt het 23-24, de dagen daarna en ook komend weekend liggen de maxima alweer rond de 25-26°.

De uitgelichte foto is van Ton Wesselius.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: