Regioweer 5 juli 2018


Ook vandaag is het vrij zonnig, maar er is ook sluierbewolking zichtbaar. Het blijft wederom droog en er waait een zwakke tot matige noordwestenwind. De temperatuur stijgt naar 21° op het strand en naar 23-24 in de polder.

Vanavond en de komende nacht is het helder en droog. Het koelt af naar 15°.

Morgen schijnt de zon weer flink, maar in de middag is er vrij veel hoge bewolking. Het blijft droog en bij een zwakke tot hooguit matige noordenwind wordt het 24°.

In het weekend schijnt de zon volop met hier en daar hooguit wat sluierbewolking. Het blijft dan ook overal droog en de temperatuur stijgt naar een zeer aangename waarde van 22 tot 24°. Na het weekend blijft het zomers met veel zon en later in de week zelfs weer oplopende temperaturen…

De uitgelichte foto werd gemaakt door Aad Hogenboom.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: