Regioweer 3 juli 2018


Ook op deze dinsdag schijnt de zon volop en blijft het droog. De wind waait eerst zwak tot matig uit het noordoosten, maar gaandeweg de dag wordt de wind meer noord en neemt aan zee toe naar matig tot vrij krachtig. De temperatuur is door die wind een fractie lager en stijgt naar ongeveer 24°.

Vanavond en de komende nacht is het helder met in de loop van de nacht wel sluierbewolking. Het blijft droog en het koelt af naar 13°.

Morgen schijnt de zon, maar er is ook sluierbewolking aanwezig. Het blijft wederom droog en bij een zwakke tot matige overwegend noordelijke wind stijgt de temperatuur naar 22-23°.

Na morgen blijft het zomers met flink wat zon, maar ook zo nu en dan wat bewolking. Het blijft nog altijd droog en er waait een zwakke tot hooguit matige wind. Donderdag waait die wind uit het noordwesten en daardoor wordt het zo’n 21°, maar vanaf vrijdag gaat het kwik weer omhoog en komend weekend is het weer 24 tot 26°. De zomer zit stevig in het zadel.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Aad Hogenboom.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: