Regioweer 2 juli 2018


Het wordt wellicht ééntonig, maar ook vandaag schijnt de zon weer volop en blijft het droog. De wind waait matig uit het oosten, maar gaandeweg de dag draait de wind naar noordoost en neemt vooral aan zee toe naar vrij krachtig, windkracht 5. De temperatuur is weer zomers en stijgt naar 25-26°.

Vanavond en de komende nacht is het helder en koelt het af naar een graad of 14.

Morgen is het opnieuw prachtig zomerweer met volop zon. Het blijft droog en er waait een zwakke tot matige geleidelijk matig wordende wind. De temperatuur stijgt naar een graad of 25, maar aan zee zal het kwik wat lager blijven.

De rest van de week en ook komend weekend schijnt ook de zon, maar er verschijnt ook weer wat bewolking aan het zwerk. Het blijft aanhoudend droog en er waait een meest matige noordenwind. De temperatuur komt dagelijks uit op een hele aangename waarde van 22 tot 25°.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: