Regioweer 29 juni 2018


Het is ook vandaag zonovergoten zomerweer. Wel waait er een matige en aan zee vrij krachtige noordenwind (windkracht 4 tot 5) en daardoor is de temperatuur iets lager dan gisteren. Het wordt vanmiddag nog altijd een graad of 24 en voor velen is dat een perfecte temperatuur.

Vanavond en de komende nacht is het helder. Het koelt af naar een graad of 15.

Morgen opnieuw veel zon. De wind waait uit het noordoosten en is overwegend matig van kracht en de temperatuur stijgt naar 26°. Ook zondag volop zonneschijn en aanhoudend droog. De temperatuur stijgt dan naar 27° in de regio.

Ook na het weekend blijft het zomers met veel zon en temperaturen die dagelijks uitkomen op 25-26°.

De uitgelichte foto maakte ikzelf.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: