Regioweer 27 juni 2018


Ook op deze woensdag schijnt de zon flink en blijft het droog, maar vanochtend is het eerst nog bewolkt. De wind waait uit het noorden tot noordwesten en is zwak tot matig van kracht en de temperatuur stijgt naar ongeveer 24°.

Vanavond schijnt de zon nog volop bij 21 tot 23° en ook komende nacht is het helder. Het koelt uiteindelijk af naar ongeveer 14°.

Morgen schijnt de zon volop en blijft het wederom droog. De temperatuur stijgt naar zo’n 26°.

Ook vrijdag en het komende weekend schijnt de zon volop en blijft het droog. Zondag verschijnt er weer wat hoge bewolking. De temperatuur stijgt vrijdag naar 25, maar in het weekend kan het 27 tot 29° worden in onze regio.

Na het weekend neemt de kans op enkele regen- en onweersbuien toe als vochtig warme lucht naar onze streken stroomt. De temperatuur blijft zomers en stijgt maandag naar 26 en de dagen daarna naar waarden tussen de 22 en 24°. 

De uitgelichte foto werd gisterochtend vroeg gemaakt door Aad Hogenboom.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: