Regioweer 19 juni 2018


Het is vandaag overwegend bewolkt, maar het lijkt in onze regio wel droog te blijven. Vanmiddag klaart het vanuit het westen steeds meer op en komt dus de zon tevoorschijn. De wind waait uit het westen en is matig van kracht en de temperatuur stijgt naar ongeveer 20°.

Vanavond en de komende nacht zijn er flinke opklaringen. Het blijft droog en het koelt af naar een graad of 14.

Morgen wordt een mooie en warme zomerdag met veel zon. Het blijft droog en het wordt gemiddeld zo’n 23° in de regio.

Vanaf donderdag wordt het aanmerkelijk koeler met een noord tot noordwestelijke stroming. Donderdag is er kans op wat regen of enkele buien en ook de dagen daarna kan er soms een bui vallen. Over het algemeen is en blijft het droog en schijnt geregeld de zon. De temperatuur wordt niet veel hoger dan 15-16°. Na het weekend wordt het overigens weer een stuk warmer.

De uitgelichte foto is van Ton Wesselius.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: