Regioweer 18 juni 2018


Het is op deze maandag bewolkt en vanochtend valt er wat lichte regen. Vanmiddag trekt de lichte regen naar het oosten weg en klaart het geleidelijk op en later vanmiddag is het zonnig. De wind waait uit het westen tot zuidwesten en is matig tot vrij krachtig van kracht en de temperatuur stijgt naar 19°.

Vanavond is het dus zonnig, komende nacht zien we geleidelijk weer bewolking verschijnen. Het blijft droog en het koelt af naar een graad of 15.

Morgen is het bewolkt en lokaal is een bui mogelijk. Later op de dag klaart het weer flink op. De temperatuur stijgt naar ongeveer 21°.

Woensdag wordt de warmste dag van de week met volop zonneschijn. De wind waait zwak uit het zuidwesten en de temperatuur stijgt naar ongeveer 24° in de regio. Vanaf donderdag wordt het duidelijk koeler met een mix van wolken en zonneschijn. Het blijft over het algemeen droog en het wordt niet warmer dan 17 of 18°.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: