Regioweer 17 juni 2018


Het is op deze zondag aanvankelijk bewolkt en een gebied met wat lichte regen trekt over de regio. De regen trekt naar het oosten weg en vanmiddag is het droog met geregeld zonneschijn. De zuidwestenwind waait matig en aan zee vrij krachtig en de temperatuur doet een klein stapje terug. Het wordt vanmiddag maximaal een graad of 18.

Vanavond en de komende nacht hebben we een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Het blijft droog en het koelt af naar een graad of 13.

Morgen is het bewolkt en een er trekt wederom een gebied met wat regen over onze streken naar het oosten. Morgenmiddag wordt het weer droog en klaart het flink op. De temperatuur stijgt naar een graad of 19.

Na morgen schijnt de zon flink, maar dinsdag is er nog steeds een buienkans. De temperatuur gaat weer omhoog en stijgt woensdag naar ongeveer 24°. Aan het eind van de week gaat het kwik weer wat omlaag, maar ook dan is het prima zomerweer.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: