Regioweer 16 juni 2018


Het is vandaag aanvankelijk bewolkt, maar zeker vanmiddag zal geregeld de zon schijnen. Lokaal is een bui mogelijk, maar over het algemeen blijft het droog. De wind waait zwak tot matig uit het westen tot zuidwesten en de temperatuur stijgt naar 19°.

Vanavond en de komende nacht hebben we een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Lokaal is een bui mogelijk en het koelt af naar 13°.

Morgen verander er heel erg weinig. In de ochtend is het bewolkt, maar morgenmiddag schijnt ook geregeld de zon. Hier en daar is weer een bui mogelijk, maar over het algemeen is en blijft het droog. De temperatuur stijgt naar 18° en er waait een matige en aan zee vrij krachtige west tot zuidwestenwind.

Na morgen schijnt geregeld de zon, maar zeker maandag is er nog kans op enkele buien. De temperatuur gaat langzaam weer omhoog en stijgt naar 20° op maandag en naar 22 op woensdag.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

De uitgelichte foto maakte ikzelf.

%d bloggers liken dit: