Regioweer 15 juni 2018


Er zijn op deze vrijdag flinke perioden met zon, maar er zijn ook wolkenvelden en lokaal is een bui mogelijk. De wind is weer duidelijk in kracht afgenomen en de temperatuur stijgt vanmiddag naar 21°.

Vanavond en de komende nacht hebben we een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Het blijft droog en het koelt af naar 13°.

Morgen is er vrij veel hoge bewolking, maar de zon zal ook geregeld schijnen. Lokaal is een bui mogelijk en er waait een zwakke tot matige zuidwestenwind. De temperatuur stijgt wederom naar een graad of 21. Zondag is er kans op een bui, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. De temperatuur is met maximaal een graad of 18 ook weer lager.

Na het weekend loopt het kwik weer op tot boven de 20°, maar het blijft wel (licht) wisselvallig.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

De uitgelichte foto werd gemaakt door …

%d bloggers liken dit: