Regioweer 11 juni 2018


Na een fraai weekend is het ook op deze maandag nog prima zomerweer. Er is weliswaar vrij veel hoge bewolking, maar de zon zal zeker geregeld schijnen. Het blijft overal in de regio droog en het wordt vanmiddag ongeveer 21°.

Vanavond en de komende nacht is het wisselend bewolkt en vooral in de nacht is een enkele bui niet uitgesloten. De temperatuur daalt naar een graad of 12.

Morgen zijn er wolkenvelden, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. In de middag is bovendien een enkele bui mogelijk. De wind waait uit het noorden en is matig over land en (vrij) krachtig aan zee en de temperatuur wordt niet hoger dan een graad of 17.

Ook woensdag wordt het maximaal een graad of 17 met geregeld zon, maar de dagen daarna draait de stroming naar het zuidwesten en loopt de temperatuur weer op naar waarden omstreeks de 20°. Wel neemt later in de week de wisselvalligheid toe en valt er regelmatig wat regen of komt het tot enkele buien.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

De uitgelichte foto werd gemaakt door Arno van Brakel.

%d bloggers liken dit: