Regioweer 9 juni 2018


Er is op deze zaterdag vrij veel (sluier)bewolking, maar geregeld schijnt ook de zon. Het blijft in de regio droog en er waait een matige noordenwind. De temperatuur stijgt naar een zeer aangename 24°.

Vanavond en de komende nacht is het droog met flinke opklaringen. Het koelt af naar een graad of 14.

Morgen zijn er flinke perioden met zon en het blijft wederom droog. De wind waait matig uit het noorden tot noordwesten en de temperatuur stijgt naar 23°.

Na het weekend zijn er maandag perioden met zon. Het blijft droog en er waait een matige en aan zee (vrij) krachtige noordoostenwind. De temperatuur stijgt naar ongeveer 22°. Dinsdag tot en met donderdag is het duidelijk koeler met temperaturen van 18-19°, aan het eind van de week gaat het kwik weer omhoog. Er is een enkele bui mogelijk, maar opnieuw valt het met de regen mee.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

%d bloggers liken dit: